Wie weet meer over Poppe Stienstra?

Op de website van het Nationaal Monument Kamp Vught staat een pagina over één van de in het kamp omgebrachte gevangenen, Poppe Stienstra:

Geboren op 4 augustus 1917 te Dokkum. Omgebracht op 4 september 1944 te Vught. Poppe zit tijdens de oorlog in kamp Vught gevangen en is op 4 september door de Duitsers gefusilleerd. Over Poppe is verder niets bekend.

 

Op een andere website, die van het Fries Verzetsmuseum, worden gegevens uit het boek van Jack Kooistra, Een laatste saluut, gepubliceerd. Daar staat over Poppe Stienstra het volgende:

 

Ongehuwd. Zoon van D. Stienstra en G. Kramer. Horlogemaker. Geen kerk. Hij is samen met een aantal andere verzetslieden gefusilleerd. Begraven in het voormalige concentratiekamp Vught zonder aanwijsbaar graf. OGS: gedenkboek 36.

Het lijkt er dus op dat er van de verzetsactiviteiten van Poppe Stienstra weinig tot niets bekend is. Ik heb er zelf ook al hier en daar naar gezoch, maar niet gevonden. Weet u meer over Poppe Stienstra en waarom hij opgepakt en naar Vugt gebracht is, laat het mij weten.