Sport en Dieet

Sjoerd StienstraMijn naam is Sjoerd Stienstra. Op zeer vroege leeftijd al ontdekte ik mijn passie voor sport en prestige, en merkte dat voeding daarbij een crusiale rol speelt in welke sport dan ook. Voeding is de basis tot het presteren in sport, het afvallen van gewicht of het gewoon lekker in je vel zitten. Dit is voor mij reden genoeg geweest om een studie te volgen in voeding en dieet.

Wie ben ik?

Mijn vaardigheden

Mijn diepgaande kennis in voeding is voornamelijk bereikt door mijn gedrevenheid in sport. Naast een succesvol sporter ben ik fitnesstrainer en coach ik mensen om hun doelen met betrekking tot afvallen en dieet te vervullen. Daarnaast ben ik actief op verschillende fora, waarbij ik mensen help belsissingen te maken bij het uitoefenen van hun doelstellingen in sport en dieet. De sporten die ik beoefend heb en en waar ik succesvol in geweest ben zijn voetbal, badminton, fitness, krachttraining, bodybuilding, survivalrunning en hardlopen. Bij ieder van deze sporten is het uitermate belangrijk om

Sjoerd Stienstra

kennis van voeding te hebben en deze dagelijks toe te passen.

Het meest belangrijke is dat mijn succes in sport en voeding een deel kan zijn van uw succes in het bereiken van de doelen die u uwzelf stelt. Sport-en-dieet geeft u alle kennis die u nodig heeft om u daarbij te helpen.

Sport-en-dieet beschikt niet over onrealistische, onhaalbare diëtistenadviezen, maar voorziet u daarentegen van effectieve en efficiënte trainings- en voedingstipsdie u kunnen helpen bij het bereiken van uw doelen op een doelgerichte manier, zonder daarvoor te hoeven betalen.

Meer weten: www.sport-en-dieet.nl